Altenieuw: tweedehandskinderkleding en -speelgoedbeurs
Altenieuw: tweedehandskinderkleding en -speelgoedbeurs Foto: Sylvia

Tweedehandskinderkleding en -speelgoedbeurs

zaterdag 24 september 2022 11:00 t/m 12:00

Op zaterdag 24 september houdt ‘Altenieuw’ een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in recreatiezaal Craneveer en basisschool De Zyp, aan de Viottastraat in Arnhem Noord. 

Alle verkoopnummers zijn inmiddels uitgegeven, er zal dus weer veel moois te verkrijgen zijn. Goed voor het milieu en je portemonnee: tegen geringe kosten ‘nieuwe’ outfits voor je kinderen aanschaffen, want kleding en speelgoed kan vaak prima nog een ronde mee!

Dit keer is er uiteraard kleding voor het najaar en de winter, vanaf maat 74 tot en met 176. Broeken, rokjes, truien, schoenen, skipakken, mutsen, alles is er te vinden. Zowel mooie merkkleding als goede basics, allemaal voor bescheiden prijzen. Ook is er een grote ruimte met weer leuke gezelschapsspellen, boeken, schaatsen en ander speelgoed om lekker de winter mee door te komen. Er is weer volop keuze.

Tussen 11.00 en 12.00 uur is de ruimte met kleding voor iedereen vrij toegankelijk (daarvoor uitsluitend op reservering). Aan de vroege kant? Bezoek dan alvast de aparte ruimte met speelgoed. Om 12.00 uur sluit de beurs.

Meer info op de Facebookpagina van Altenieuw. Entree is gratis, uitsluitend contante betaling mogelijk. De overgebleven kleding en speelgoed gaan naar de Kledingbank, Speelstoet e.a., dus ook dat krijgt naderhand een goede bestemming.

Locatie