Symphonica at the Zoo
Symphonica at the Zoo Foto:

Symphonica at the Zoo

zaterdag 17 september 2022 20:00 tot 22:00

Het Arnhems Promenade Orkest komt in 2022 weer met een bijzonder concert op een bijzondere locatie. Symphonica at the Zoo vindt plaats op 17 en 18 september 2022 in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem.

Dirigent Peter Smits heeft voor Symphonica at the Zoo een zeer muzikale selectie gemaakt van stukken die in relatie staan tot dieren in Burgers’ Zoo. Het Arnhems Promenade Orkest bestaat uit 50 uitstekende amateur muzikanten en zij spelen dan onder meer:

Le Carnaval des Animaux uit 1886: van de Franse componist Camille Saint-Saëns

Dance with Wolves

The Lion King

The Pink Panther

Jungle Book

dit is slechts een kleine greep uit Symphonica at the Zoo

Zaterdagavond 17 september 2022 is het concert Symphonica at the Zoo, waarbij Alex van Hooff, directeur van Koninklijke Burgers’ Zoo, de opening verricht.

Vanaf 19:00 uur kunt u genieten van een drankje in het Safari Restaurant Zaal gaat open om 19:40 uur Aanvang concert 20:00 uur Tijdens pauze is één consumptie inbegrepen. Na afloop van het concert kunt u na borrelen met de muzikanten van het Arnhems Promenade Orkest 

Meer informatie en tickets vindt u op http://arnhemspromenadeorkest.nl/