filmlezing over de weg naar wereldvrede
filmlezing over de weg naar wereldvrede Foto: Benjamin Creme (foto Share Nederland

Filmlezing over de weg naar wereldvrede

zaterdag 27 augustus 2022 11:00 t/m 12:30

Op 27 augustus geeft Share Nederland afdeling Nijmegen een lezing  met als titel ‘De mensheid op een keerpunt’. De lezing bevat videofragmenten van lezingen van de Britse esotericus en kunstschilder Benjamin Creme. Hij bespreekt de oorzaken van de huidige wereldcrisis en vertelt over het bestaan van vergeëvolueerde mensen, de Meesters van Wijsheid. In zijn boeken vertelt Benjamin Creme over het doel van het leven, de ziel en evolutie. Onder invloed van kosmische energieën evolueert alles. 

“De tijd waarin wij leven is uniek, omdat het de overgang is tussen twee tijdperken met verschillende energieën. Daardoor ontstaan er grote spanningen in de wereld. De mensheid staat op het punt een grote stap te maken in bewustzijn, waardoor zij zich niet meer thuis voelt in de oude structuren die gebaseerd zijn op individualisme. We verlangen steeds meer naar rechtvaardigheid en vrede voor iedereen. Terwijl de wereld zucht onder verdeeldheid, gaat de mensheid beseffen dat zij één is en moet gaan samenwerken, wil zij een toekomst hebben. Dit is ook de oplossing die de Meesters van Wijsheid voorstellen.” 

“Het economische systeem van concurrentie dat leidt tot armoede, oorlog en milieuvernietiging, zal plaats moeten maken voor wereldwijde samenwerking en het samen delen van voedsel, grondstoffen en technologie. Dit zal leiden tot wereldvrede en een menswaardig bestaan voor ieder mens. Benjamin Creme voorspelt het spoedige naar voren treden van de Meesters, onder leiding van Wereldleraar Maitreya. Stichting Share Nederland is een ideële organisatie, die geheel afhankelijk is van vrijwilligers en donaties.”

Aanvang: 11.00 uur. Entree: gratis (vrijwillige bijdrage) Meer info: www.sharenl.org

Locatie

  • Wijkcentrum Bakermat

    G.A. van Nispenstraat 139
    6814ja Arnhem