StoryTrail Theaterwandeling Arnhem met verhalenverteller
StoryTrail Theaterwandeling Arnhem met verhalenverteller Foto: StoryTrail.nl

StoryTrail Theaterwandeling Arnhem met verhalenverteller

zondag 12 juni 2022 14:00 t/m 15:30

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Arnhem. Op zondag 12 juni neemt verteller Phileas van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.    

 

In het prachtige decor van de binnenstad wekt verteller Phileas het Arnhem van de 15e en 16e eeuw tot leven. Toen werd de stad bestuurd door Hertog Karel: een sluw staatsman die altijd op zoek was naar meer macht. Karel was een man die net zo gemakkelijk oorlog voerde als vrede sloot. Daarbij vertrouwend op zijn keiharde legeraanvoerder Maarten van Rossum en… een geheimzinnige waarzegster.

Phileas neemt je mee door de stad: van de Grote Kerk naar het Duivelshuis en van de Hel naar de Hemel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend historisch verhaal. Zo wandel je dwars door de bewogen stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet van vertellingen vol avontuur, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 12 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Locatie