Repair Café in De Groene Vos

zaterdag 21 mei 2022 11:00 t/m 13:45

ARNHEM - Op zaterdag 21 mei houdt De Groene Vos aan de Hommelseweg 41 in Arnhem een Repair Café. Tussen 11.00 en 13.45 uur ben je welkom om je spullen te (laten) repareren. Er zijn in ieder geval reparateurs voor elektra en textiel aanwezig. Neem voor reparaties aan de fiets contact op met De Groene Vos of kijk op de facebookpagina.

Kapotte spullen belanden meestal snel op de afvalberg. Maar vaak zijn ze met een eenvoudige reparatie te maken en kunnen ze weer jaren mee. Tijdens het Repair Café repareren handige vrijwilligers van alles en nog wat: senseo’s, strijkijzers, lampen, textiel, speelgoed en meer. De reparateurs dagen bezoekers uit zoveel mogelijk zelf te repareren, uiteraard onder begeleiding van de reparateurs.

De reparatie is gratis, wel wordt voor de organisatie een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Wil je tijdens het Repair Café het scherm van je mobiele telefoon (laten) repareren? Stuur dan z.s.m. een e-mail naar info@degroenevos.nl met daarin een beschrijving van je telefoon.

Meer informatie over het Repair Café vind je op www.degroenevos.nl of bel naar De Groene Vos: 026 - 7370041.

Locatie

  • De Groene Vos

    Hommelseweg 41
    0,Arnhem