Dudok A.R.T. Run 18 mei
Dudok A.R.T. Run 18 mei Foto: Barbara Kerkhof

Dudok A.R.T. Run 18 mei

woensdag 18 mei 2022 18:45 t/m 21:30

Op woensdagavond 18 mei is het dubbel feest! Café-brasserie Dudok Arnhem viert op 15 mei haar verjaardag en er wordt een nieuw hardloopinitiatief gelanceerd: de Arnhem Running Tribe (A.R.T.). Om dit te vieren lopen we de Dudok A.R.T. Run, doen jullie mee? 

A.R.T. is een nieuwe community voor hardlopers uit Arnhem en omgeving, die hun passie voor het lopen graag delen. Op 18 mei kom je hier alles over te weten. The A.R.T. of running!

Net als bij de edities in 2018 en 2019 is er een mooie route uitgezet langs zestien iconen op het gebied van cultuur en architectuur. We rennen zelfs door gebouwen heen zoals het Focus Filmtheater, Rozet en Luxor Live. Running through ART!

We verzamelen om 18.45 uur bij Dudok Arnhem. Daar krijgen we een korte uitleg over de route. Vervolgens lopen we in groepen de route van ongeveer zes kilometer, elke groep wordt begeleid door een pacer. Na afloop staat er een gezellige borrel klaar, dus schrijf je snel in! 

programma

18.45 uur             ontvangst in Dudok Arnhem (hoek Koningstraat/Broerenstraat)

19.00 uur             start Dudok A.R.T. Run

20.30 uur             runnersborrel in Dudok Arnhem

21.30 uur             einde

Het inschrijfgeld bedraagt €8,00 (exclusief €1,00 servicekosten). De helft hiervan gaat naar de goede doelen van Roparun. Een hapje en drankje zijn hierbij ook inbegrepen. Voor inschrijving zie www.dudokarnhem.nl