Afbeelding
Foto: Renato Roël

Zielenuur in Waalse Kerk

zondag 15 mei 2022 16:00 t/m 17:00

ARNHEM - In de Waalse Kerk aan de Gasthuisstraat 1 in Arnhem staat zondag 15 mei het Zielenuur in het teken van de lente, ‘Die beste Zeit im Jahr’. De bijeenkomst is van 16.00 tot 17.00 uur. Entree: vrijwillige bijdrage.

Een geestelijk uur met teksten en muziek uit vele eeuwen, die handelen over groeikracht, nieuw leven en over de vreugde en dankbaarheid daarover. Maar ook onze verbondenheid met de keerzijde daarvan in deze tijd, met om ons heen oorlog en angst, zal doorklinken. Met zang door Capella Eusebiana onder leiding van Alexander Saladin en orgelspel van Marcus Bergink. 

Er zijn vijf grote schilderingen van koorleden te zien die persoonlijke associaties op het thema Lente verbeelden. 

Locatie

  • Waalse Kerk

    Gasthuisstraat 1
    0,Arnhem