Kunstmarkt in Rozet
Kunstmarkt in Rozet Foto: Zefanja Hoogers | Rozet

Kunstmarkt in Rozet

zondag 15 mei 2022 11:00 t/m 16:00

Rozet Cultuur 55Plus heeft wat geduld moeten hebben, maar op 15 mei is het dan zover: de Kunstmarkt! Deze derde editie zou na twee jaar stilte al in november van het vorige jaar plaatsvinden, maar door wederom aangescherpte coronamaatregelen werd er gekozen voor uitstel. Gelukkig werd dat geen afstel!

Op zondag 15 mei is iedereen van harte welkom op de derde verdieping van Rozet aan de Kortestraat, om te komen kijken, genieten van zelfgemaakte producten van Arnhemmers én aan te schaffen: schilderijen, etsen, aquarellen, potloodtekeningen, beeldhouwen, keramiek, glas, sieraden, textiel, poppenmakerij en fotografie. Wellicht zitten er fantastische cadeaus tussen of word het hoog tijd voor bezoekers zichzelf gewoon weer eens een keertje blij te maken.  

De Kunstmarkt zal opgeluisterd worden met live muziek. We hopen op een dag vol vrolijkheid en inspiratie, met een bonte mengeling van kunstenaars uit Arnhem en regio. De Kunstmarkt vind plaats tussen 11.00u en 16.00u. 

Locatie

  • Rozet

    Kortestraat
    0,Arnhem