Concert Magna Musica Ensemble
Concert Magna Musica Ensemble Foto: Derk Harlaar

Concert Magna Musica Ensemble

zaterdag 14 mei 2022 16:00 tot 17:30

Ensemble Magna Musica geeft een sfeervol concert in de prachtige Koepelkerk in Arnhem. Werken van o.a. Rutter, Tallis en Schütz staan op het programma.

Het ensemble repeteert twee maal voor dit project in een maximale bezetting van veertien zangers. De samenstelling van de zangers is ieder project wisselend, omdat het vrijblijvend is om mee te doen en omdat het repertoire ook wisselt per concert. Tijdens de repetities groeit men steeds meer naar elkaar toe en tijdens het concert hoor je één homogene klank. Diddy van der Stouwe begeleidt het koor op orgel of piano waar nodig. De algehele leiding is in handen van Joalien van den Houten.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.koepelkerk.nl/activiteit/1792/