fotoreportage van OV Ambassadeurs iop en rond het station Zwolle
fotoreportage van OV Ambassadeurs iop en rond het station Zwolle Foto: OV-ambassadeurs

Inloopspreekuur OV-ambassadeur

woensdag 5 oktober 2022 14:00 t/m 15:30

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen leeftijdsgenoten graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs uitleg en beantwoorden OV-vragen. Een bezoek aan familie of bekenden, dat uitgestelde museumbezoek of die controle-afspraak bij het ziekenhuis met bus of trein blijkt dan makkelijker dan gedacht.  

Wanneer:      woensdag 5 oktober 2022

Hoe laat:       14.00 – 15.30 uur 

Waar:            Rozet Centrum, Kortestraat 16, Arnhem

Telefonisch spreekuur 

Voor wie graag telefonisch antwoord wil, kan bellen met een OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar om OV-vragen te beantwoorden.?Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10. 

Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur; dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur 

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! ?  ? 

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Locatie