De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis Foto: StoryTrail.nl / Rachel de Liefde

StoryTrail Theaterwandeling door Arnhem

zondag 30 oktober 2022 14:00 t/m 15:30

De geschiedenis van Arnhem beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondagmiddag 30 oktober. Acteur Godefridus van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Godefridus niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Godefridus neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Daar maak je kennis met de grootste helden en schurken uit de stadsgeschiedenis. Je gaat op avontuur met Hertog Karel, die van Arnhem een machtige stad maakte. Je huivert bij de aanblik van zijn gevreesde veldheer Maarten van Rossum. Je laveert samen met hen tussen oorlog en vrede. Je ervaart grote rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je ontdekt wat er in de stad nog allemaal is terug te zien van die eeuwenoude historie. 

Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 30 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Locatie