Lezing: Kleine en grote rampen in Arnhem
Lezing: Kleine en grote rampen in Arnhem Foto: Rob Slepicka

Lezing: Kleine en grote rampen in Arnhem

maandag 3 oktober 2022 10:00 t/m 12:00

De mens probeert zijn leven succesvol, gezond en stabiel in te richten. De positief ingestelde mens probeert zichzelf en zijn naasten gelukkig te maken. De overheid schept op allerlei manieren voorwaarden om de kans op een goed leven te waarborgen. 

Helaas werken de elementen niet altijd mee. Wateroverlast, branden, stormen en nog veel meer zorgen voor schade en overlast. Grote en kleine ongelukken laten ons voelen dat we niet onkwetsbaar zijn. Pandemieën leggen het leven plat en oorlogen als meest hopeloze van alle rampen zorgen voor vernietiging en dood. Rob Slepicka, gids bij ‘t Gilde Stadswandeling Arnhem, vertelt aan de hand van historische afbeeldingen over kleine en grote rampen in Arnhem.

Kosten: 7,50

Tickets: https://rozet.nl/agenda/4892/lezing-kleine-en-grote-rampen-in-arnhem/

Locatie