15 Oktober Open dag Bergman Clinics Arnhem
15 Oktober Open dag Bergman Clinics Arnhem Foto:

Open dag Bergman Clinics Arnhem

zaterdag 15 oktober 2022 10:00 t/m 15:00

Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij een van de moderne focusklinieken van Bergman Clinics? Dan is dit de kans. Sinds 25 juli is de nieuwe kliniek van Bergman Clinics | Bewegen in Arnhem geopend aan de Meester E.N. van Kleffensstraat 14. 

In deze focuskliniek kunnen cliënten, als vanouds, terecht voor orthopedische zorg op het gebied van heup-, knie, schouder-, voet- en enkel-, rug- en nekchirurgie. Vol trots toont Bergman Clinics de moderne en sfeervolle locatie aan buurtbewoners, (toekomstige) cliënten en (toekomstige) collega’s.

Hoogste kwaliteit orthopedische zorg volledig vergoed door zorgverzekering 

De moderne focuskliniek in Arnhem is een antwoord op de groeiende vraag naar orthopedische zorg. De nieuwe kliniek bestaat uit drie verdiepingen met onder andere een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), een pijnkliniek en twee operatiekamers (klasse 1). 

“De state-of-the-art apparatuur, de efficiënte routing en warm ingerichte eenpersoonskamers én het one-stop-shop principe dragen bij aan een prettige zorgbeleving. Vervolgonderzoeken vinden indien mogelijk aansluitend aan de poli-afspraak plaats. Er werken 11 medisch specialisten en ruim 90 (zorg)medewerkers.” 

De verschuiving van planbare zorg vanuit ziekenhuizen naar focusklinieken is al enige tijd gaande en neemt naar verwachting als onderdeel van het overheidsbeleid ‘De juiste zorg op de juiste plek’ de komende jaren alleen maar verder toe. De orthopedische zorg wordt na verwijzing uitgevoerd en volledig vergoed door de reguliere zorgverzekering.

Open dag 15 oktober

De kliniek is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd van 10.00-15.00 uur. Het wordt een feestelijke dag met hapjes en drankjes om zo de sfeer van deze fijne locatie te beleven. Gedurende de dag vinden er rondleidingen plaats en kunt u onze medewerkers ontmoeten. Adres: Meester E.N. van Kleffensstraat 14 te Arnhem

www.bergmanclinics.nl