Boekpresentatie Felicita Vos - Tussen zwarte vlinders
Boekpresentatie Felicita Vos - Tussen zwarte vlinders Foto: Felicita Vos

Boekpresentatie Felicita Vos - Tussen zwarte vlinders

donderdag 13 oktober 2022 19:30 t/m 21:00

Op donderdagavond 13 oktober presenteert Felicita Vos haar nieuwe roman Tussen zwarte vlinders. 

Over het boek

‘Een verdronken vader, een beste vriend, een mysterie, een nieuwe liefde. Maar niet alles is wat het lijkt.’De twee Roma-vrouwen Raven en Ula hebben op jonge leeftijd hun vader verloren bij een ongeluk op zee. Hun narcistische hippiemoeder trok zich na dit verlies terug in haar eigen wereld, de zussen hadden alleen elkaar. Wanneer de volwassen Raven na een traumatische gebeurtenis tot rust wil komen in Rome, doet ze daar in een galerie een schokkende ontdekking. Maar klopt het wat ze ziet? Om daarachter te komen moet ze naar Spanje. Intussen is er niet alleen een nieuwe liefde in haar leven gekomen, maar heeft ook haar beste vriend Fredo al haar zorg en aandacht nodig. De gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op en grijpen de lezer steeds meer naar de keel. Tussen zwarte vlinders is een indrukwekkende roman over een zorgvuldig gesponnen web van leugens en verraad.

Over Felicita Vos

Als dochter van een Roma-vader en een Nederlandse moeder werd de schrijfster Felicita Vos op jonge leeftijd al geconfronteerd met grote verschillen tussen mensen en culturen; een gegeven dat haar in haar werk nog steeds intrigeert en inspireert. Voor het schrijven van haar boeken gaat ze veel op reis, spreekt ze met mensen uit alle lagen van de bevolking en brengt ze veel tijd door met het verrichten van onderzoek. Haar schrijverschap kenmerkt zich dan ook door een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Praktische informatie

Donderdag 13 oktober 2022

Aanvang 19.30 uur (inloop 19.00 uur)

Vrij toegankelijk, wel graag aanmelden: info@hetcolofon.nl

Locatie

  • Het Colofon

    Bakkerstraat 56
    6811ej Arnhem