Buikspieroefening in de gymzaal
Buikspieroefening in de gymzaal Foto: Albert Stoter

Start cursus core stability

maandag 10 oktober 2022 20:00 t/m 21:00

Op maandag 10 oktober start Loopgroep Warnsborn, uniek voor Arnhem, een bijzondere zaaltraining, voor hardlopers en andere duursporters. Op een leuke intensieve wijze kan men daar werken aan een sterke core stability. 

Dit wordt gedaan door in de gymzaal op een uitgebalanceerde manier, werken aan kracht, controle en evenwicht. Voor de oefeningen wordt gebruik gemaakt van twee trainingsvormen, de methode Verheul en Pilates. Zo kan men op een goede manier de sportprestatie nog een extra boost  geven en werken aan blessure preventie. Een soort Bootcamp maar dan binnen.

Deze training zijn zowel voor beginners met een goede basisconditie als wel voor gevorderde lopers en andere sporters geschikt. De trainingen vinden plaats op maandag in de gymzaal van de Bauerstraat 6 in Arnhem-Noord. De start is op maandag 10 oktober en de trainingen gaan door tot en met 19 december. De tijd is van 20.00 tot 21.00 uur. 

Voor meer informatie over al deze cursussen: www.loopgroepwarnsborn.nl  of neem contact op met Albert Stoter, tel. 06  - 546 35 988.       

Locatie