• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Wandeling: van Galgenberg naar Braamberg

zondag 23 februari 14:00 t/m 16:00 uur

IVN Arnhem

Weekendwandeling: Met IVN Natuur-educatie Arnhem van Galgenberg naar de Braamberg en terug 23 februari met IVN Natuur-educatie.

Ooit was de Galgenberg de plek voor ter dood veroordeelden, wekenlang duidelijk zichtbaar voor passanten. Nu maakt deze hangplek deel uit van begraafpark Moscowa. Op dit hoogste punt van Arnhem begint en eindigt op zondag 23 februari een wandeling van IVN Natuur-educatie Arnhem. Gidsen begeleiden je over verrassende paadjes door Park Klarenbeek naar de Braamberg en weer terug naar het voormalige galgenveld. Onderweg hebben we oog voor de eerste tekenen van de nieuwe lente.

De rondwandeling begint om 14 uur bij het parkeerterreintje achter Dela aan de Waterbergseweg bij de Weg langs de Begraafplaatsen, net voorbij boerderij Moscowa en Uitvaartverzorging Kramer. Weg langs de Begraafplaatsen 5 6815 AZ Arnhem De bushalte Moscowa van lijn 91 en 231 aan de Apeldoornseweg is vlakbij.

De tocht duurt ongeveer anderhalf uur.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Informatie Krijno Horlings 06-55021953, weekendwandelingen@ivnarnhem.nl en www.ivn.nl/afdeling/arnhem.IVN Arnhem
deel deze activiteit

Locatie

parkeerterreintje achter Dela
Arnhem
Weg langs de Begraafplaatsen 5
6815az


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden