• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Gesprek met schrijver Thomas Verbogt

donderdag 27 februari 20:00 uur

Donderdagavond 27 februari is schrijver Thomas Verbogt te gast in de Boeksalon boven Hijman Ongerijmd om te praten over zijn nieuwe roman 'Als je de stilte ziet'.

'Als je de stilte ziet' is een diep ontroerend verhaal over verlangen, vluchtigheid en betekenis geven aan het leven. De hoofdpersoon wil graag een verbond vormen met Sander, zijn pleegbroer, maar dat lukt niet. Er staat iets in de weg – iets wat hij niet kan duiden, maar wat hem een leven lang achtervolgt. Wanneer hij afscheid neemt van zijn ouderlijk huis en daarmee ongewild ook zijn grote liefde uit het oog verliest, begint hij aan de zoektocht naar zijn eigen leven. Die zoektocht is onlosmakelijk verbonden met het geheim dat tussen Sander en hem in stond.

Thomas Verbogt (1952) schreef vele romans, verhalenbundels en toneelstukken. Bekende titels van zijn hand zijn onder andere de romans Perfecte stilte en Kleur van geluk. Als de winter voorbij is stond op de longlist van de ECI literatuurprijs 2016, op de shortlist van de Libris Literatuurprijs 2016. Thomas gaat in gesprek met Frank Tazelaar.

Donderdag 27 februari Aanvang 20.00 uur (deur open 19.30 uur) Toegang 5 euro.

Vooraf aanmelden via de mail: frank@hijmanongerijmd.nl


deel deze activiteit

Locatie

Boekhandel Hijman Ongerijmd
Arnhem
Grote Oord 15
6811GA


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden