• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Theatergroep Ranja op kasteel Doorwerth

zaterdag 29 februari 0:00 uur

Doorwerth – Op zaterdag 29 februari doet theatergroep Ranja kasteel Doorwerth weer aan met een nieuwe familievoorstelling.

Melea, de creatie van professor Paradox' Theatergroep Ranja neemt je op mee naar een land hier ver vandaan, waar geen internet en mobiele telefoons bestaan, waar personages spontaan in gezang uitbarsten en er sprookjesachtige dingen gebeuren…

Theatergroep Ranja stond eerder met de theatervoorstelling 'Ridder Raak' in de Gelderse Kastelen. 'Melea, de creatie van professor Paradox'. Deze interactieve voorstelling is geschreven voor kinderen vanaf 4 jaar en is ook zeer vermakelijk voor papa's en mama's, een echte familievoorstelling! 'Melea' vertelt het verhaal van een gekke professor die werkt aan een bijzondere uitvinding; hij maakt de perfecte prinses! Zal dit experiment lukken..? Theatergroep Ranja kenmerkt zich door een toegankelijke speelstijl, humoristische teksten die jong en oud aanspreken en muzikaliteit.

Datum: zaterdag 29 februari 2020 Tijden: 13.00 & 15.00 uur, duur 30 - 45 minuten plus kasteelbezoek voorafgaand aan of na de voorstelling Prijzen : € 14,50 volwassenen en €8,00 voor kinderen tot 18 jaar. € 3,00 voor volwassenen en kinderen op vertoon van donateurspas of museumkaart.

Reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk en uitsluitend online mogelijk in de voorverkoop:www.glk.nl/doorwerth


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden