• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Repair Café Velp

zaterdag 22 februari 14:00 uur

Repair Café Velp

Op zaterdag 22 februari staan ze weer voor u klaar… de vrijwilligers van Repair Café Velp! We hebben een geweldige start van dit jaar gehad in januari en hebben erg veel mensen mogen helpen. Ongeveer 65 tot 70% van alle spullen hebben we gerepareerd aan de mensen mee terug kunnen geven. Dus kom langs als u iets heeft dat niet (goed) meer werkt, en misschien kunnen onze vrijwilligers het voor u repareren.

Alles wat u onder uw arm mee naar binnen kunt meenemen, mag u ter reparatie aanbieden. Reparaties van fietsen, koffiezetters, van speelgoed tot kleding. Het is allemaal mogelijk. Met laptops of smartphones die zijn vastgelopen kunnen wij u helpen. Als er meer aan de hand is (zoals een gebroken scherm), zijn al snel onderdelen nodig. Wij kunnen u adviseren waar het goedkoop te halen of te bestellen is, en het daarna voor u monteren. In verband met de veiligheid van onze vrijwilligers mogen wij geen magnetrons en televisies repareren.

Mocht u met een van deze apparaten bij ons komen, dan moeten wij u helaas weer naar huis sturen. Zoals u van ons gewend bent, is onze service gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat we vragen is een vrijwillige bijdrage in ons spaarvarken.

We zijn op zaterdag 22 februari open vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat onze vrijwilligers de tijd krijgen om een reparatie uit te voeren. We hopen u te mogen begroeten!Repair Café Velp
Repair Café Velp
deel deze activiteit

Locatie

Buurthuis de Poort
Velp (Gelderland)
Heeckerensstraat 201
6882da


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden