• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Optocht en instuif CV De Narrenkap

zondag 23 februari 13:11 uur

Zoals elk jaar organiseert C.V. de Narrenkap ook dit jaar weer samen met C.V. de Bloaspiepkes uit Velp de grootse carnavalsoptocht door ons mooie dorp. Dit jaar zal de optocht plaatsvinden op zondag 23 februari 2020, vertrek om 13:11 uur vanaf de Kerkallee.

De route

Dit jaar rijdt de optocht volgens deze route:

Kerkallee – Alexanderstraat – Willemstraat – Elzenstraat – Waterstraat – Merwedestraat – Rijnstraat – Scheldestraat – President Kennedylaan – Sophiastraat – IJsselstraat – Brugweg – Emmastraat – Pastoor Koenestraat – Oranjestraat – Hoofdstraat – Emmastraat – Brugweg – Kerkallee

Parkeren & Verkeer

Mocht u langs de route wonen dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om uw auto niet in de straat te parkeren. Tevens geldt er tussen 11:00 en 14:00 uur een parkeerverbod op de Kerkallee en tussen 12:00 en 16:00 een parkeerverbod in de Oranjestraat. De Dr. Van der Feltzlaan zal tussen 12:30 en 14:00 uur volledig worden afgesloten voor verkeer.

Aanmelden

Wilt u meedoen aan deze gezellige optocht? Meld u zich dan aan! U kunt het aanmeldformulier op www.cvdenarrenkap.nl/optocht/inschrijven vinden. We zien uw aanmelding graag tegemoet! Deelname is geheel gratis!

Belangrijk om te weten is dat er een aantal regels en voorschriften gelden voor deelname aan de optocht. Deze zijn te vinden op www.cvdenarrenkap.nl/optocht/voorschriften.

Mocht u nog vragen hebben over de optocht en hebben we die hier niet beantwoord? Dan kunt u via e-mail contact opnemen met de commissie optocht via optocht@cvdenarrenkap.nl.

Na afloop van onze spetterende optocht is een ieder van harte welkom in ons eigen Narrenhuus, waar we met Feest DJ Danny nog even een gigantisch feest gaan bouwen! Tijdens de instuif zal ook dweilorkest 'Zo Toeter Als' een optreden komen verzorgen en zullen de prijzen voor de deelnemers in de optocht worden uitgereikt.

Een feest dat je niet mag missen dus! De entree is gratis.


deel deze activiteit

Locatie

Kerkallee
Velp
Kerkallee
6882AT


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden