Logo arnhemsekoerier.nl
  • Alles

Kunstlunch Park Zypendaal

zondag 15 juli 13:00 uur

GLK

Op zondag 15 juli organiseert Geldersch Landschap en Kasteelen in samenwerking met kunstenaar Jan Broekstra een kunstlunch op Huis Zypendaal.

In de tuin bij Huis Zypendaal staat deze zomer een bijzonder bouwwerk waarbij de bezoekers uit porseleinen bekertjes Zypbruis kunnen drinken, drinkwater uit de bron van Zypendaal. De kunstenaar heeft dit werk speciaal voor deze locatie gemaakt. De porseleinen bekertjes glazuurde hij met blauwe vlekken, als knipoog naar het Aziatische servies in Huis Zypendaal.

Jan Broekstra is niet alleen goed in het bakken van porselein, hij houdt ook erg van koken. Geïnteresseerden kunnen het verhaal van de kunstenaar proeven en zich aanmelden voor deze bijzondere lunch. Er ligt weinig vast, maar één ding is zeker: een bekertje Zypbruis en een goed gesprek zullen niet ontbreken! Aansluitend aan de lunch krijgen de gasten een rondleiding door Huis Zypendaal.

Reserveren noodzakelijk en alleen mogelijk door middel van online kaartverkoop op onze website: www.glk.nl/evenementen. Er is beperkt plek.

Bij slecht weer zal de lunch mogelijk binnen plaatsvinden. De organisatie kan hiertoe besluiten.

Programma:

13:00 uur Start lunch

14:30 uur Rondleiding door Huis Zypendaal

Tijd en datum: zondag 15 juli, 13.30 – 15.30 uur. Prijs: € 25,50 per persoon. Museumkaarthouders en donateurs van Geldersch Landschap en Kasteelen: € 17,50. Toegang


deel deze activiteit

Locatie

Huis Zypendaal
Arnhem
Zijpendaalseweg 44
6814cl


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.