• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Klassiek in Presikhaaf

vrijdag 13 maart 19:30 uur

Klassiek in Presikhaaf Voor wie klassieke muziek live wil beluisteren, is van 8 maart tot 15 maart in Presikhaaf.

De klassieke muziekweek Presikhaaf is een initiatief van El Ele Dans – en Muziekschool en is mogelijk gemaakt met o.a. de steun van het Jeugdfonds Cultuur en Lions Club Arnhem. Zondagmiddag 8 maart om 14.00 uur is de feestelijke opening in het winkelcentrum Presikhaaf (ingang AH/ Aldi).

Het Arnhems Interscholair Orkest treedt dan op met een groots concert om de klassieke muziekweek met workshops, masterclasses en concerten in te luiden. Ook de Cultuurgroep Presikhaaf stemt haar programma af op klassiek. Zo is vrijdagavond 13 maart het podium MFC Presikhaven gereserveerd voor een concert van het Ardito ensemble.

Het blaaskwintet dat sinds 1995 bestaat, speelt "koen en krachtig" een klassiek, romantisch en hedendaags repertoire. Anastasia Anufrieva: dwarsfluit en piccolo. Lidia van der Vegt: hobo en hobo d'amour. Truus Litjens: hoorn. Anton Willems: klarinet. Jeroen Duindam: fagot.

Kaarten kosten €3,00 (inclusief koffie/ thee en 1 consumptie). Contant en graag gepast betalen. Voorverkoop in de bibliotheek Presikhaaf. Reserveer via cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com. Te koop op de avond aan de kassa. Concert Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. Locatie MFC Presikhaven, Laan van Presikhaaf 7, Arnhem. 

Kijk voor het volledige programma op de website: https://www.klassiekemuziekweekpresikhaaf.nl/programma/concert-programma/


deel deze activiteit

Locatie

MFC Presikhaven
Arnhem
Laan van Presikhaaf 7
6826ha


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden