• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Jubileum kinderkledingbeurs Altenieuw

zaterdag 14 maart 10:30 uur

Foto: Sylvia

Op zaterdag 14 maart organiseert ‘Altenieuw’ alweer haar tiende tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in recreatiezaal Craneveer, aan de Viottastraat in Arnhem Noord. De beurs wordt gehouden van 10.30 uur tot 12.00 uur. Dit keer uiteraard met kleding voor het voorjaar en de zomer, maar ook weer leuke gezelschapsspellen, boeken en strandspullen om op vakantie mee te nemen. Het maximum aantal inbrengers is bereikt, er is dus weer volop keuze.

Een tweedehands beurs waar voor kinderen (vanaf maat 74) en tieners kleding te koop is die nog prima een ronde mee kan. Broeken, rokjes, truien, schoenen, regen- en sportkleding, jassen, alles is er te vinden. Zowel mooie merkkleding als goede basics, voor bescheiden prijzen. Naast de ruimte met kleding is er een aparte ruimte met tweedehands speelgoed, boeken, verkleedkleren, spelletjes, etc. Natuurlijk is er ook dit keer weer een grabbelton voor de kinderen die meekomen.

Omdat het de tiende beurs is, geeft de organisatie via een Facebookactie € 10,- shoptegoed weg. En voor de onmisbare vrijwilligers ligt er weer een leuke attentie klaar.

Alle ingeleverde spullen die niet retour gaan, worden gedoneerd aan de Arnhemse kledingbank, Stichting Speelstoet en de schoolbibliotheek.

Entree is gratis, uitsluitend contante betaling mogelijk. Meer informatie: Facebook Altenieuw of www.altenieuw.nl


deel deze activiteit

Locatie

Craneveer
Arnhem
Viottastraat 27
6815gb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden