• Alles
 • (2)
  Algemeen
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Sport
 • (6)
  Evenement
 • (2)
  Cursus-Workshop

Happy Sunday's At The Park

zondag 12 juli 15:30 t/m 18:30 uur

Stadsgras

Arnhem - Vanwege corona zijn optredens in Molen De Kroon voorlopig niet mogelijk. In plaats daarvan organiseert Muziek bij de Molen in juli, augustus en september zes zondagmiddagen in Coehoornpark Arnhem voor beperkt publiek met live muziek om blij van te worden.

Er is plek voor 50 betalende bezoekers en de samenkomst vindt plaats volgens de corona richtlijnen van het RIVM met 1,5 meter afstand tussen afzonderlijke bezoekers, koppels en leden van hetzelfde huishouden. Vooraf reserveren is vereist, de entreeprijs is 12,50 euro. Verdere aanwijzingen volgen verder in deze tekst.

Het gratis toegankelijke Coehoornpark festival dat wij dit jaar zouden organiseren voor een groot aantal bezoekers is met één jaar verplaatst naar 25 juli 2021. De opbrengst van de crowdfunding waarmee we dit festival financieren staat veilig geparkeerd op een spaarrekening.

Tijdens de Happy Sundays treden in het sfeervolle park steeds twee verschillende artiesten/gezelschappen op die qua genre bij elkaar passen maar ieder hun eigen stijl en zeggingskracht hebben. Tijdens de eerste Happy Sunday ontvangen wij twee talentvolle zangeressen en hun begeleiders met eigen Nederlandstailg repertoire: Marieke van Ruitenbeek en Vera Bon.

Marieke van Ruitenbeek

Met haar frisse Nederlandstalige muziek weet de jonge en ambitieuze zangeres Marieke van Ruitenbeek zowel te raken, als te vermaken. Humor en eerlijkheid zijn de kernwoorden, met ruimte voor zowel een lach als een traan. Van Ruitenbeek ziet het qua genres graag breed. Al haar liedjes zijn Nederlandstalig, maar de muziek is heel divers: pop, jazz, funk en electro.

In 2018 kwam de carrière van Marieke van Ruitenbeek in een stroomversnelling toen haar single “Beek” met stip binnenkwam op #6 van de Gelderse top-100. In mei 2019 volgde haar Nederlandstalige debuutalbum “Ongelofelijk Fantastisch”. Dat album werd mogelijk gemaakt door een zeer succesvolle crowdfundingsactie en geproduceerd door de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve. Collin zal Marieke ook begeleiden tijdens haar optreden in Coehoornpark.

Na het album 'ongelofelijk fantastisch' volgden in 2019 en 2020 nog diverse singles. Naast eigen nummers maakt van Ruitenbeek ook geregeld Nederlandstalige bewerkingen van nostalgische Engelse nummers, zoals ‘the Sound of Silence’ (ik luister) en ‘save the last dance for me’ (de laatste dans delen wij). Haar laatste single 'bloos maar' kwam uit op 5 juni jongstleden en ging gepaard met een kleurrijke en dynamische clip (te zien op o.a. TV Oranje en YouTube).

Vera Bon

''Liefde moet niet over rozen gaan maar over mensen''

Zangeres en liedschrijfster Vera Bon (1995) zoekt buiten alles wat hoort of nou eenmaal zo is haar eigen stem in het lawaai van alledag. Deze zoektocht resulteert in ogenschijnlijke kleine liedjes die raken aan grote thema's als angst en liefde. Vera zingt over mensen die zeggen hoe je leven moet, het verlangen naar kinderlijke onschuld en een liefde die niet over rozen moet gaan maar over mensen.

Afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium Arnhem, met de Burger Beurs ’19 op zak bracht Vera Bon afgelopen jaar haar debuut EP ‘huilen’ uit. Met haar eigenzinnige band en Nederlandstalige liedjes recht uit het hart, was zij te zien op tal van festivals, podia en theaters door heel Nederland.

Vanavond zal ze samen met accordeonist Dirk Overbeek en violist Jurgen Houwers op het podium staan.

Info muziekbijdemolen@gmail.com


deel deze activiteit

Locatie

Coehoornpark
Arnhem
Coehoornstraat 60
6811la


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden