• Alles
 • (11)
  Fiets-Wandeltocht
 • (1)
  Algemeen
 • (7)
  Lezingen
 • (17)
  Theater
 • (4)
  Natuur
 • (11)
  Evenement
 • (4)
  Muziek
 • (3)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement

Foot & Food Festival!

zaterdag 22 september 15:00 t/m 22:00 uur

Foto:

Een sportieve prestatie, lekker eten en een hoop gezelligheid. Het Foot & Food Festival op De Park in Elst heeft het allemaal. Op zaterdag 22 september 2018 is het weer zover, dus zorg dat je erbij bent. De belangrijkste ingrediënten? Foodtrucks, muziek, een uitgebreide streekmarkt, demonstraties voor jong en oud én natuurlijk de jaarlijkse Lingezegenloop.

Van 15.00 tot 22.00 uur geniet je van sport, muziek en heerlijk eten uit de populaire foodtrucks op het evenemententerrein op De Park. Neem een lekkere pizza of een biologisch frietje, proef de specialiteiten van De Goesterij uit Elst of probeer eens de verrukkelijke mezzebox van Le Souk d'Orient. Als toetje kan een biologisch ijsje of een heerlijke espresso niet ontbreken. Alleen de mix van gezelligheid en lekker eten is al genoeg reden om te komen. Een dj zorgt bovendien voor een fijne beat en 's avonds speelt de band TamarAcoustic op het podium. Er mag gedanst worden!

Voor jong en oud!

Het Foot & Food Festival is een leuk uitje voor het hele gezin. Kinderen kunnen meedansen, zich uitleven op het springkussen, ponyrijden of zich laten schminken. Op het festivalterrein tref je ook een uitgebreide streekmarkt waar je onder meer proeft van (lokale) producten uit de directe omgeving van Park Lingezegen. Ook komen er sportdemonstraties, zoals aikido, dans, ballet, obstacle run en golf.

Lingezegenloop

Een vast onderdeel van het festival is de Lingezegenloop. Het is dit jaar alweer de vijfde editie van de hardloopwedstrijd over het mooie, gecertificeerde parcours op De Park. De estafetteloop van vier keer vijf kilometer hardlopen in teamverband is in de regio inmiddels niet meer weg te denken. Voor veel deelnemers is het een jaarlijkse sportwedstrijd geworden samen met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten. De kidsrun staat ook weer op het programma: een jeugdloop van 500 meter of een kilometer voor kinderen tot 12 jaar. De kidsrun start om 16.00 uur, de estafetteloop om 17.00 uur. Inschrijven kan via www.lingezegenloop.nl.

Informatie en inschrijven

Het Foot & Food Festival vindt plaats op het evenemententerrein van Park Lingezegen, ter hoogte van De Park 10 in Elst. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.lingezegenloop.nl of www.parklingezegen.nl.


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden