• Alles
  • (5)
    Lezingen
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Muziek

Familievoorstelling “Gruwelijke Rijmen” in kasteel Doorwerth

zondag 23 september 13:00 uur

Doorwerth – Op zaterdag 22 en zondag 23 september, speelt Theaterzang­groep Schudden voor Gebruik de familievoorstelling “Gruwelijke Rijmen” in kasteel Doorwerth van Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen. Een vrolijke familie­voorstelling voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs de Gelderse Kastelen toert.

Programma

In Gruwelijke Rijmen maakt schrijver Roald Dahl korte metten met zes sprookjes­klassiekers op zijn eigen, onnavolgbare wijze. Assepoester is een verwende blaag, Sneeuwwitje’s dwergen zijn gokverslaafd, Roodkapje heeft moordzuchtige trekjes en met Goudhaartje loopt het ook al niet goed af.

De twaalf zangers en zangeressen van Schudden voor Gebruik nemen je mee in een wervelend, kleurrijk en klankrijk avontuur. Een vrolijke familievoorstelling van 40 minuten voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs de Gelderse Kastelen toert.

Compositie en muzikale leiding: Elke Jansen, regie: Hester Macrander

Kijk voor alle speeldata op www.schuddenvoorgebruik.com

Datum: zaterdag 22 september en zondag 23 september

Tijd: 13.00 14.00 en 15.00 uur

Duur: 40 minuten

Kosten: € 14,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders betalen € 3,00 op vertoon van jaarkaart.

Reserveren is noodzakelijk en alleen mogelijk online in de voorverkoop via www.glk.nl/doorwerth

Adres: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden