• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Expositie Fotografie RIBW Kunstportaal

vrijdag 10 januari 0:00 t/m maandag 30 maart 0:00 uur

Theo van de Baak en Tatiana Leijn

Kunstportaal (RIBW) RIBW Arnhem & Veluwe Vallei geeft specialistische begeleiding aan mensen met een psychiatrische aandoening en/of psychosociale problemen. Kunstportaal is onderdeel van RIBW Arnhem & Veluwe Vallei en biedt een activeringsplek aan mensen met een GGZ en/of NAH achtergrond. 

Leden van het vaste team van Kunstportaal hebben een kunst -en zorgopleiding op Hbo-niveau. Deze deskundige ondersteuning geeft de bezoeker de ruimte om op eigen tempo en niveau te werken in één van de vier ateliers: 1. Multimedia en Fotografie 2. Tekenen en Schilderen 3. Mode en Textiel 4. Beeldhouwen en Keramiek. Aan de bezoeker wordt overigens geen ervaring gevraagd in de verschillende kunstdisciplines. Wél een sterke motivatie om middels kunst te werken aan persoonlijke doelen en ontwikkeling. 'Want wij geloven dat kunst beleven én maken het herstel bevordert.' (Voor meer informatie: https://www.kunstportaal.nl)

In het MultiMedia-atelier werken bezoekers onder begeleiding van atelierhouder en fotograaf Tatiana Leijn zelfstandig aan digitale projecten. Soms werken ze ook samen aan een project of trekken ze er met de camera op uit. Er is ook een kleine studio tot de beschikking. Behalve interesse voor het vakgebied, is computervaardigheid de enige andere vereiste om deel te kunnen nemen aan dit atelier. Er wordt namelijk veel aandacht besteed aan digitale (na)bewerking, ieder op haar of zijn niveau.

In de maand januari exposeren de bezoekers van het MultiMedia-atelier met eigen werk in De Wasplaats in Arnhem. Een professionele wasserette met een huiskamerfunctie en vele activiteiten! Het thema van de expositie is daarom Verbinding en elke bezoeker heeft hieraan zijn eigen draai gegeven. Ook hebben een aantal deelnemers een bijdrage geleverd aan het afstudeerproject van stagiaire Sanne Oonk: een promofilm over De Wasplaats. 

Na de feestelijke opening zijn zowel de kunstwerken als de promofilm vanaf vrijdag 10 januari voor iedereen dagelijks te bezichtigen tijdens de openingstijden van De Wasplaats.

Ook wanneer iemand geen cliënt is van RIBW, maar wel een indicatie heeft, is hij van harte welkom bij Kunstportaal.


deel deze activiteit

Locatie

De Wasplaats
Arnhem
Klarendalseweg 439
6822gv


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden