• Alles
 • (3)
  Algemeen
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Sport
 • (6)
  Evenement

De Grote Familieshow

zaterdag 8 augustus 10:30 uur

Onbekend

Genieten van een unieke theaterervaring doe je deze coronazomer in het Studio26 Theater in Velp bij de Grote Familieshow - Het Mini-sterie van Fantastische Zaken. Een interactieve en wervelende theatershow met een culinair randje, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun hele familie!

Met deze verrassende unieke theatershow vol invloeden uit dans, muziektheater, circus en spel, brengt regisseuse Marleen van der Loo (Footloose, Mamma Mia!) verwondering, fantasie en spektakel naar het theater. Actrice Jacqueline Aronson (Chicago, Fame) vertolkt als de Mini-ster van Fantastische Zaken een prachtige hoofdrol. De show heeft energieke en grappige karakters en leuke liedjes, waar kinderen als vanzelf onderdeel van de show worden.

Tijdens de show zit je met je gezelschap geheel coronaproof aan tafel en krijg je naast dans, theater en zelfs luchtacrobatiek ook een aantal culinaire verrassingen geserveerd, bereid door een patissier van een bekend tweesterrenrestaurant. Kinderen staan centraal in deze familievoorstelling en worden actief betrokken. ??Het is daarom ook een ideale voorstelling om een kinderfeestje mee te vieren.

Haal je culturele hart op met je gezin, familie en/of vrienden tijdens deze nieuwe, culinare theaterbeleving. Vanaf 18 juli iedere zaterdag te zien om 10.30, 13.00 en 15.30 uur in het Studio26 Theater op Landgoed Larenstein te Velp. Tickets kosten € 12,50 per persoon inclusief drankjes en hapjes. Meer informatie + tickets: www.studio26.nl/familieshow.


deel deze activiteit

Locatie

Studio26
Velp
Larensteinselaan 26-d
6882ct


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden