• Alles
 • (3)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Sport
 • (9)
  Theater
 • (2)
  Evenement
 • (2)
  Cursus-Workshop

De Berg van de Angst - Tim Hammer

donderdag 29 oktober 19:00 uur

De Berg van de Angst - Tim Hammer

Stel dat er een fysieke plek is tussen leven en dood. Een berg als bedevaartsoord, voor iedereen die iemand heeft verloren of het einde vreest. Een berg die je kunt beklimmen, bezoeken en weer verlaten. Geïnspireerd door deze berg onderzoekt theatermaker Tim Hammer zijn grootste angst: onze sterfelijkheid. In De Berg van de Angst volgen we een levensechte pop tijdens haar laatste reis op aarde. In samenspel met klassieke gitaar laten drie poppenspelers haar dansen alsof haar

leven ervan afhangt. Het resultaat: een fysieke en muzikale voorstelling. Klim je mee? Naar de top van de berg, waar we de angst achterlaten?

Praktische informatie: Een korte (buiten)wandeling maakt deel uit van deze voorstelling. Hierbij draagt elke toeschouwer een hoofdtelefoon waarop begeleidende audio te horen is.

De Berg van de Angst is een coproductie van KASKO (voorheen Kameroperahuis) en De Nieuwe Oost. Tim Hammer maakt deze voorstelling naar aanleiding van zijn eigen reis naar de Japanse berg van de angst, en speelt mee als één van de drie poppenspelers. De Berg van de Angst is de tweede voorstelling in het kader van zijn Nieuwe Makers traject van Fonds Podiumkunsten bij KASKO en Ulrike Quade Company. Binnen dit traject doet hij onderzoek naar een nieuwe vorm van muziektheater en poppenspel, geïnspireerd op het Japanse traditionele Bunraku poppentheater.


deel deze activiteit

Locatie

Theater aan de Rijn
Arnhem
Rijnstraat 42
6811ex


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden