• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Concert Storyville Jazzclub Arnhem

vrijdag 21 februari 20:00 t/m 23:00 uur

Op vrijdag 21 februari a.s. presenteert de Storyville Jazzclub te Arnhem de Jay Jay's Border Jazzmen van 20:00 tot 23:00 uur in Kumpulan Bronbeek, Velperweg 147 te Arnhem.

In de zomer van 1999 was trombonist "Jay Jay" (Jan) Janssen uit Dinxperlo na een rijke muzikale carrière toe aan een nieuwe uitdaging. Hij wist een aantal bekende Achterhoekse jazz-routiniers – onder wie Geert Stoltenborg, Johan Huinink en Tom Brunsveld – aan zich te binden en ….een nieuwe band was geboren: de Jay Jay's Border Jazzmen ! "Jazz uut den Achterhook" werd het handelsmerk van dit enthousiaste orkest, dat weliswaar in hoofdzaak dixieland vertolkt, maar tot aan de dag van vandaag zoekt naar de "Borders" van de jazz.

Met onder andere country, latin-jazz en close-harmony heeft de band vanaf het begin een breder publiek dan alleen doorgewinterde dixieland-liefhebbers voor zich weten te winnen. De band treedt regelmatig en met succes op in jazzclubs door geheel Nederland en op bekende festivals, zoals in Domburg en 's Hertogenbosch, maar ook op verjaardagspartijen, jubilea en bedrijfsfeesten in binnen- en buitenland. Niet vreemd is het, dat de "Border-jazz" van JJBJ ook bij onze Oosterburen gretig aftrek vindt. Tot de absolute hoogtepunten van het orkest behoren natuurlijk de trips naar Aruba en Madeira.

De huidige leden van JJBJ: Jac, Peter, Petro, Rob, Etienne en Fred hopen u graag bij ons optreden op 21 februari te mogen verwelkomen!


deel deze activiteit

Locatie

Kumpulan, Bronbeek
Arnhem
Velperweg 147
6824mb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden