• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Concert Nostitz kwartet

donderdag 5 maart 20:00 uur

Dit voorjaar start In Goede Handen Management met een eenmalige concertserie in de Oude kerk in Oosterbeek. Als eerste staat een concert van het Tsjechische M. Nostitz Quartet gepland.

Oosterbeek - In hun Nederlandse tournee, die plaatsvindt tussen 21 februari en 5 maart en die door negen provincies gaat, komen ze op donderdagavond 5 maart om 20.00 uur voor een concert in de Oude kerk in Oosterbeek. In het programma Fanny & Felix spelen ze een strijkkwartet van Fanny Hensel Mendelssohn-Bartholdy en een strijkkwartet van haar broer Felix.

Het kwartet bestaat uit Petr Bernášek (1e viool), Václav Vacek (2e viool), Pavel Horejsi (atviool) en Petr Šporcl (cello). Het ensemble werd opgericht in oktober 1994 tijdens de studies van de ensembleleden aan de muziekfaculteit van de Academie voor uitvoerende kunsten in Praag in de klas van dr. Václav Bernášek (Kocian Quartet).

Daarna vervolgde het kwartet een tweejarige postdoctorale studie aan de Hochschule für Musik und Darstellende Kunst in Wenen bij prof. Günter Pichler en prof. Thomas Kakuska (Alban Berg Quartet)

Mensen kunnen tijdens dit optreden het strijkkwartet beter leren kennen. Bezoek het concert op 5 maart om 20.00 uur in de Oude kerk in Oosterbeek en kom luisteren naar de schoonheid van de verschillende strijkkwartetten in Fanny & Felix. Of koop passe-partout kaarten voor alle vier de concerten. Meer info en kaarten:

oosterbeek.ingoedehanden.management


deel deze activiteit

Locatie

Oude Kerk Oosterbeek
Oosterbeek
Benedendorpsweg 134
6862dh


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden