• Alles
 • (3)
  Algemeen
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Sport
 • (6)
  Evenement

Zwerfafval opruimen

woensdag 1 juli 10:00 uur

https://arnhemshart.nl

Ook tijdens de corona-maatregelen hebben we veel zwerfafval mogen opruimen. Op gepaste afstand gingen we door de binnenstad heen en hadden de ruimte om ons heen.

Al bijna twee jaar jaar gaan Arnhemse binnenstadbewoners regulier de binnenstad in om zwerfafval op te ruimen. Bewonersgroep Arnhems Hart doet dit elke eerste woensdag van de maand met een groep bewoners. Daarnaast knijpen bewoners ook regelmatig hun straatje of omgeving schoon.

Tijdens deze actie is het altijd zeer gezellig en praat men ook over vele dingen. Naast beweging, sociaal contact en een schoon gebied is er meer betrokkenheid onder elkaar en met de wijk. Men ziet de binnenstad op een andere manier die normaal nooit direct zou opvallen. Ook de allernieuwste binnenstad nieuwtjes worden gedeeld en besproken.

Tevens melden we zaken ook aan de Gemeente Arnhem die kapot zijn of om aandacht vragen. Daarnaast zijn er diverse oplossingen en ideetjes aangedragen en er zo een beter binnenstad komt voor mens en dier.

SIGHT Landscaping ondersteund onze knijpacties en zorgt ook voor iets lekkers als dank voor de vrijwilligers.

Wie interesse heeft om een knijpertje mee te helpen wordt verzocht zich eerst aan te melden via redactie@arnhemshart.nl . Wij zorgen dan ook voor genoeg materiaal.


deel deze activiteit

Locatie

De Spar Arnhem Centraal
Arnhem
Willemsplein 22
6811kb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden