• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Start beginnerscursus hardlopen en de cursus corestability

zaterdag 18 januari 8:30 uur

Voor alle mensen die hun gezonde en sportieve voornemen voor 2020 willen omzetten in daden start Loopgroep Warnsborn twee cursussen.

De beginnerscursus hardlopen. 

Voor iedereen die 2020 sportief goed wil beginnen start Loopgroep Warnsborn een loopcursus voor mensen die niets of nauwelijks iets aan hardlopen hebben gedaan. De cursussen starten op woensdag 15 en op zaterdag 18 januari.

Bij de beginnerscursus is techniek belangrijker dan afstand en tijd. Als men eenmaal de goede techniek te pakken heeft, komt dat vanzelf! De cursus duurt 10 weken, in die weken wordt de conditie rustig uitgebouwd van nul naar 20 minuten hardlopen. 

De cursus op woensdag (15 jan.) begint om 19.30 uur. Startlocatie is de school naast de Heilige Hartkerk bij de kruising van de Bakenbergseweg/Izaak Evertslaan. Zaterdag (18 jan.) begint s' morgens de cursus om 8.30 uur. Startlocatie is de parkeerplaats van de Oranjerie op Warnsborn.

Deze cursus is een prima opstart als voorbereiding voor wedstrijden als de Mariekenloop, de grootste damesloop in Nederland. Maar ook een goede start voor andere wedstrijden waar mannen ook welkom zijn! 

Core-Stability training in de zaal voor hardlopers.

Op maandag 13 januari start een bijzondere zaaltraining, speciaal voor hardlopers en andere duursporters. Op een leuke intensieve wijze kan men daar werken aan een sterke Core-Stability. Dit doen we door in de gymzaal, op een uitgebalanceerde manier, werken aan je kracht, controle en evenwicht. Voor de oefeningen wordt gebruik gemaakt van 2 twee trainingsvormen, de methode Verheul en Pilates. Zo kan men op een goede manier de sportprestatie nog een extra boost geven en werken aan blessure preventie.

De trainingen vinden plaats op maandag in de gymzaal van de Bauerstraat 6, in Arnhem-Noord. De start is op 13 januari en gaat 10 weken door tot en met maandag 16 maart. De tijd is van 20.00 tot 21.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden www.loopgroepwarnsborn.nl, maar men kan ook rechtstreeks contact opnemen met de trainer van de loopcursussen: Albert Stoter, tel. (06) 54635988 of e-mail albert@loopgroepwarnsborn.nl


deel deze activiteit

Locatie

Landgoed Warnsborn
Arnhem
Bakenbergseweg 257
6816pb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.