• Alles
 • (3)
  Overig
 • (3)
  Lezingen
 • (2)
  Sport
 • (5)
  Evenement

Online Lezing Theosophical Society (TSPL)

woensdag 3 februari 19:30 uur

Foto:

Voor de uitbraak van Covid 19 hield de Theosophical Society Point Loma (TSPL) haar lezingen in Rozet. Omdat die mogelijkheid er voorlopig niet is, worden de lezingen online gegeven.

Voor de maand februari 2021 worden de lezingen op de woensdagavonden 3, 10, 17 en 24 februari gehouden en beginnen om 19.30 uur. De serie van vier lezingen gaat over Onzelfzuchtige Liefde. Meer informatie kunt u vinden op: www.blavatskyhouse.org

Hieronder een uitleg waar de lezingen in grote lijnen over gaan.

Onzelfzuchtige Liefde

Er zijn altijd Wijzen geweest die universele leringen hebben doorgegeven om mensen te helpen. Wie zijn deze Wijzen eigenlijk? Gelukkig willen ook nu veel mensen een positieve bijdrage aan anderen en de wereld als geheel geven. Maar wat is ‘echt’ helpen eigenlijk? Vooral in crises willen mensen behulpzaam zijn. Een crisis treft ons in de kern van onze (schijn-)zekerheden en biedt tegelijkertijd een enorme kans voor gezamenlijke groei. Wijzen staan in een lange traditie van universeel onderwijs en vormen gezamenlijk een universele beweging. Wat is dat voor een beweging en hoe kunnen wij daar onderdeel van uitmaken?

Liefdevolle lessen van de Wijzen

3 februari 2021 om 19.30 uur online

Er zijn altijd Wijzen geweest die universele leringen hebben doorgegeven om mensen te helpen. Welke betekenis hebben zij in onze tijd en wie zijn deze Wijzen eigenlijk?

Helpen zelfhulpboeken?

10 februari 2021 om 19.30 uur online

Gelukkig willen veel mensen een positieve bijdrage aan anderen en de wereld als geheel geven. Maar wat is ‘echt’ helpen eigenlijk en wat leert de Oude Wijsheid ons daarover?

Mededogen in tijden van crises

17 februari 2021 om 19.30 uur online

Wat is een crisis en hoe kunnen we elkaar dán het beste helpen? Een crisis treft ons in de kern van onze (schijn-)zekerheden en biedt tegelijkertijd een enorme kans voor groei.

De wijsheid van samen

24 februari 2021 om 19.30 uur online

Hoewel Wijzen ogenschijnlijk vaak alleen acteerden, staan zij in een lange traditie van universeel onderwijs. Hoe ziet die traditie eruit en hoe kunnen wij daar onderdeel van uitmaken?

•Online via livestream (www.blavatskyhouse.org/nl)


deel deze activiteit

Locatie

Rozet
Arnhem
Kortestraat 16 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden