Hoe ziet Park Lingezegen er in 2040 uit?
Hoe ziet Park Lingezegen er in 2040 uit? Foto:

Toekomst Park Lingezegen

REGIO - Park Lingezegen werkt aan een nieuwe toekomstvisie. "Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Bestuurders, beheerders, bewoners, bezoekers, belangengroepen: iedereen die Park Lingezegen een warm hart toedraagt is welkom om mee te denken!", aldus de woordvoerder.

"De afgelopen vier jaar hebben we veel geleerd over hoe het park gebruikt wordt en groeit. Tegelijkertijd komen er uitdagingen op Park Lingezegen af. Daarom is het nu tijd om na te denken over hoe Park Lingezegen zich de komende jaren gaat ontwikkelen en wordt in 2024 de nieuwe toekomstvisie voor Park Lingezegen opgesteld."
"Park Lingezegen is van iedereen en iedereen mag meedoen in Park Lingezegen. Daarom willen we graag iedereen die Park Lingezegen een warm hart toedraagt vragen om mee te denken over de toekomstvisie Park Lingezegen in 2040. Via een online enquête kan iedereen zijn of haar ideeën voor de toekomst doorgeven."

Inloopavond 

Daarnaast zijn er op dinsdag 23 en 30 april twee inloopavonden waarin de parkorganisatie graag in gesprek gaat met gebruikers over hún ideeën voor Park Lingezegen in 2040. Meer weten over toekomstvisie, enquête en inloopavonden? Kijk op: www.parklingezegen.nl/toekomstvisie