Dienstregeling Breng bussen met Koningsnacht en -dag

ARNHEM - Hermes zet op de avond voor Koningsnacht (26 april) en op Koningsdag (27 april) extra Breng bussen in. Er rijden dan twee bussen op een rit. Ook gaan er Breng nachtbussen vanuit Arnhem in de nacht van 26 op 27 april naar bestemmingen in Arnhem en regio.

In de nacht van 26 op 27 april rijden er vanaf busstation Arnhem Willemsplein om 01.15 uur nachtbussen naar diverse Arnhemse wijken en naar de volgende bestemmingen in de regio:
·Malburgen Oost-Huissen-Bemmel
·Elderveld-De Laar-Elst-Oosterhout
·Malburgen Oost-Angeren-Doornenburg-Gendt-Haalderen
·Presikhaaf-Velp-Rheden-Dieren-Doesburg
·Oosterbeek-Doorwerth- Heelsum-Renkum-Wageningen (deze vertrekt om 01.28 uur!)
·Kronenburg-Driel-Heteren
·Het Broek-Westervoort
Groepen reizigers zijn mogelijk voordeliger uit met de Meermanskaart, te koop bij de chauffeur voor 20 euro. Maximaal zes personen. LET OP: De Meermanskaart is niet geldig in de nachtbus!!



De OV-chipkaart is geldig in de nachtbus, een rit kost 6,05 euro ongeacht de afstand. Wie geen OV-chipkaart heeft kan in- en uitchecken met bankpas of creditcard; het tarief daarvan is gelijk aan het OV-chipkaarttarief. Wie een kaartje wil kopen voor een medereiziger die geen bankpas heeft betaalt dan (afhankelijk van de afstand) 7,25 of 9,65 euro.

Op 27 april rijden de bussen als op zaterdag. Op diverse trajecten van/naar Arnhem rijden er twee bussen per rit; stadslijn 7 Arnhem Geitenkamp-Arnhem Rijkerswoerd rijdt tussen 12.00-18.00 uur acht keer per uur en tussen 18.00-22.00 uur vier keer per uur.

Groepen reizigers zijn mogelijk voordeliger uit met de Meermanskaart, te koop bij de chauffeur voor 20 euro. Maximaal zes personen (waarvan er één minimaal 18 jaar oud moet zijn) kunnen dan de hele dag onbeperkt reizen op alle bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (ook met bussen van andere vervoerbedrijven). LET OP: De Meermanskaart is niet geldig in de nachtbus!!