Afbeelding
Foto:

Vogel- en Koningschieten, FIFA toernooi en muziek

Koningsdag Elden: feest voor jong en oud

ELDEN - Koningsdag zaterdag 27 april is er van 12.00 tot 19.00 uur een programma voor jong en oud op het terrein rond Molen de Hoop aan de Molenweg in Elden. 

Kinderen kunnen vanaf 12.00 uur een centje bijverdienen door spulletjes te verkopen op de kleedjesmarkt. 

Er zijn kinderspelen voor de kleintjes en pannaveldjes voor grotere kinderen. Deelname aan kinderspelen en kleedjesmarkt gratis.
Vanaf 16 jaar kun je deelnemen aan het Vogel- en Koningschieten*. Ben je 8 jaar of ouder dan kun je meespelen aan het FIFA toernooi* op verschillende Playstations. Houd je meer van zelf bewegen, doe dan mee met de dance workshop. Wil je graag zelf iets maken, doe mee en bedruk je eigen linnen tote bag*.

Muziek

Dit jaar is er live muziek uit Elden. Om 12.45 uur start Crescendo het oranjeconcert. En vanaf 15.00 uur een optreden van de band Mashin’ Impossible. Zij spelen te gekke mash-ups. Ze combineren rock met disco en funk met heavy metal. Een twist aan bekende nummers in een ander jasje. 

De foodtruck van Snekkie 2.0 zorgt voor lekkers.

Deelname gratis. Let op: voor activiteiten met een * betaal je 5,00 euro inschrijfgeld. Betalen voor aanvang per pin bij de kassa. Voor meer informatie ga je naar de website www.evenementen-elden.nl

Afbeelding
Afbeelding