De Lorijn Tweewielers aan de Dorpstraat 22 in Babberich.
De Lorijn Tweewielers aan de Dorpstraat 22 in Babberich. Foto:

E-bike Opstapdag op tweede paasdag bij De Lorijn Tweewielers in Babberich

BABBERICH - Overweegt u om een elektrische fiets te kopen, maar vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Dan bent u op tweede paasdag (maandag 1 april) van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom bij De Lorijn Tweewielers in Babberich.

"U kunt daar vrijblijvend een proefrit maken op de elektrische fietsen van verschillende merken die er voor u klaar staan. Natuurlijk zullen wij alle bezoekers van de nodige informatie voorzien en de juiste adviezen geven", zegt Joris de Lorijn. 

"Als E-bike experts kennen wij alle functies en mogelijkheden van deze fietsen. De keuze van de juiste fiets is iets persoonlijks."

"De elektrische fiets moet aan al je verwachtingen voldoen, waarbij het model, de kleur, de prestaties en de mogelijkheden een belangrijke rol spelen. Ons advies aan de klant is maatwerk, waar we de nodige tijd in steken, om zo samen met de klant de beste keuze te maken."

Geïnteresseerden zijn tijdens deze E-bike Opstapdag van harte welkom bij De Lorijn Tweewielers aan de Dorpstraat 22 in Babberich.