Howard Koster van Burgerboerderij De Biesterhof.
Howard Koster van Burgerboerderij De Biesterhof. Foto: Land van Ons

Informatie-avond ‘Hoopvol boeren op Land van Ons’

Algemeen

ARNHEM - Land van Ons is een burgercollectief voor herstel van biodiversiteit en landschap-herstellende landbouw. De meer dan 27.000 leden van de coöperatie maken rendabel boeren mogelijk, door land op te kopen en dit te verpachten aan boeren die duurzaam werken.

Land van Ons (Team Arnhem) verzorgt dinsdag 26 maart een informatieavond over dit snel groeiende initiatief. De bijeenkomst is bij De Molenplaats aan de  Zypendaalseweg 24A in Arnhem van 20.00 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Vrij entree (vrijwillige bijdrage). Aanmelden via landvanons.teamarnhem@gmail.com

Programma

Inleiding over Land van Ons door Bastiaan van de Kraats: Wie zijn ze, wat doen ze, de resultaten, de kracht van de coöperatie, hoe kun je deelnemen en informatie over gezond en duurzaam bouwen.

De boer aan het woord: Howard Koster van burgerboerderij De Biesterhof in Nieuw Millingen vertelt en beantwoordt vragen. Hoe zij op 25 hectare landbouwgrond gezond en biologisch voedsel verbouwen, de bodem en de biodiversiteit verbeteren en een gemeenschap opbouwen.

Productinformatie, proeven en kopen: producten van de Land van Ons boerderijen zijn aanwezig, kunnen geproefd en gekocht worden. Zoals Huttentut olie, boekweit en een Biesterhopper biertje.

Meer weten: www.landvanons.nl,  www.biesterhof.nl

Filmpje over Land van Ons perceel Wassenaar https://www.youtube.com/watch?v=q-8hd8Xxi2I

Bastiaan van de Kraats.
Ree op strokenteelt Land van Ons.