werkruimte praktijk de rozenwilg in arnhem-
werkruimte praktijk de rozenwilg in arnhem- Foto: joost enkelaar fotografie amersfoort

Open dag praktijk de Rozenwilg

zondag 23 juni 2024 13:00 tot 17:00

Op 23 juni opent dit nieuwe kleine centrum voor persoonlijke ontwikkeling en levensvragen haar deuren. Het is dan mogelijk om in de prachtige en rustige werkruimte een familieopstelling te realiseren. 

Een familieopstelling kan zich richten op verschillende aspecten van het leven. denk daarbij aan b.v. familie -en werkrelaties, persoonlijke conflicten etc. 

“Tijdens een opstelling onthullen we onbewuste dynamieken, verborgen loyaliteiten, overgeërfde pijnen en verstrikkingen binnen jouw systeem. Door de opstelling te observeren en te ervaren, krijg je nieuwe inzichten en kunnen er mogelijkheden ontstaan voor heling en verandering”, aldus Ellen Rendering 

“Thema’s die zoal voorbij kunnen komen zijn: burn-out, ziekte, relatie-strubbelingen, overgewicht, rouwverwerking, trauma-verwerking, depressiviteit, innerlijke man-vrouw verhouding. En daaraan gerelateerd, breng je je eigen vraag in.

In het najaar zullen er lezingen en korte cursussen aangeboden worden voor familieopstelling  en handanalyse. Een eenjarige opleiding om te leren op te stellen is in voorbereiding.                                                                 

Handanalyse en transpersoonlijke methode

Het is bij praktijk de Rozenwilg ook mogelijk om een handlezing te ontvangen. “Deze uit India afkomstige kennis brengt vele inzichten over je karakter, je overtuigingen, je doelen en zingeving, je drijfveren, je verworvenheden, je ontwikkelingswegen, oude trauma’s etcetera.”                                        

“Met de transpersoonlijke methode is het mogelijk negatieve geloofsovertuigingen te transformeren en je systeem diepgaand op te schonen.”

kijk voor meer informatie en data op de website: https://ellenrendering.nl

Wees van harte welkom op Wilgenlaan 29 te Arnhem!

Locatie