Bezoek de zonovergoten voorstelling met liedjes en verrassingen.
Bezoek de zonovergoten voorstelling met liedjes en verrassingen. Foto: Hanna'floor

Kindervoorstelling ‘De Dankjewellebellen & de dappere dieren’

donderdag 2 mei 2024 14:30

Laat je donderdag 2 mei meevoeren in het muzikaal vertel- en poppentheater ’De Dankjewellebellen & de dappere dieren’ van Hanna’floor. Deze interactieve voorstelling vindt plaats in het mooie bostheater van Kasteel Rosendael, en is zowel geestig als serieus, energiek als fijnbesnaard, en poëtisch als ontnuchterend. 

De voorstelling toont een meisje dat wordt betoverd door een bijzondere vrouw en hierdoor niet anders dan als schaap op avontuur kan gaan. Ze helpt een stelletje dieren, komt op plekken waar ze anders nooit zou komen en leert dingen die ze anders nooit zou leren. Lukt het haar om weer een meisje te worden?

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 t/m 9 jaar en duurt ongeveer 50 minuten. Er vindt een voorstelling plaats om 13.00 uur en om 14.30 uur. Boek je ticket snel online, want er zijn beperkte plekken beschikbaar. Ga naar www.glk.nl/rosendael. Bij slecht weer zal de voorstelling in het souterrain van het kasteel worden gespeeld. Houd er rekening mee, dat er een trap naar het souterrain genomen moet worden.

Locatie