Afbeelding
Foto: Hans Visser

Meespeelavond bij muziekvereniging Heijenoord

dinsdag 14 mei 2024 20:00

ARNHEM - Muziekvereniging Heijenoord biedt ‘alle laatbloeiers, zij-instromers, her-intreders en andere belangstellenden’ op dinsdagavond 14 mei de kans om te luisteren, mee te spelen en instrumenten uit te proberen tijdens haar wekelijkse repetitie in het zaaltje aan de Rozenstraat in Arnhem. Bij voldoende interesse wordt er een leerorkest opgezet en biedt de vereniging les aan van gediplomeerde docenten. Aanvang 20.00 uur.

Heijenoord is een harmonieorkest met slagwerk en blazers. Naast de koperinstrumenten (als hoorn, trombone, trompet, euphonium, bas en tuba) zijn ook houtblazers van de partij (zoals saxofoon, fagot, klarinet, hobo en dwarsfluit). Het repertoire is veelzijdig en loopt uiteen van klassiek, jazz & pop tot mars-, musical-, en filmmuziek. De vereniging marcheert niet, geeft jaarlijks enkele concerten in zaal/park of plein en biedt onderdak aan jong en oud.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan, stuur dan een mail maar info@heijenoord.com en vermeld met welk (eigen) instrument je mee wil spelen en/of welk muziekinstrument je zou willen uitproberen.

Voor meer informatie: https://www.heijenoord.com/

De kat uit de boom kijken? Zaterdag 11 mei speelt Heijenoord om 12.30 uur op het plein voor de Koepelkerk aan de Jansplaats.