Kinderkleedjesmarkt.
Kinderkleedjesmarkt. Foto: PR

Koningsdag in Arnhem

zaterdag 27 april 2024 10:00 tot 17:00

ARNHEM - Koningsdag wordt zaterdag 27 april in Arnhem groots gevierd. 

Het Sonsbeek Park bruist die zaterdag van festiviteiten en activiteiten voor jong en oud. Van 10.00 tot 16.00 uur verkopen kinderen de leukste spulletjes voor kleine prijsjes op de Groots(t)e Kinderkleedjesmarkt. Het grote grasveld naast de Stadsvilla (ingang Apeldoornseweg) is de locatie van de kleedjesmarkt (Let op: locatie is niet met de auto te bereiken).

Sonsbeek Park wordt Koningspark voor de hele familie. Kom tussen 12.00 en 16.00 uur spelen, klimmen en klauteren, roetsjen en glijden. Laat je schminken of ga knutselen. Er zijn optredens, workshops en demonstraties van allerlei kleurrijke (lokale) artiesten met zang dans, muziek en spel. Vrij entree.

De Koningsmarkt op de Zijpendaalseweg kan dit jaar niet doorgaan vanwege de verhoogde veiligheidsmaatregelen en de dito kosten die dat met zich meebrengt.

De Stadhuishal is van 14.00 tot 17.00 uur gevuld met muzikale klanken. Lokale bands, orkesten en koren, treden voor u op en wisselen elkaar af in een gevarieerd programma met onder andere Philharmonie Gelre, Het Herenakkoord en ATK Brass. Vrij entree. 

Voor het volledige programma en het inschrijfformulier voor de kinderkleedjesmarkt, kijk op: www.feestengedenkdagenarnhem.nl

Locatie