Bij op bloem.
Bij op bloem. Foto: https://unsplash.com/photos/yellow-and-black-honeybee-perching-on-purple-chrysanthemum-flower-c3RWaj8L3M8

Ga mee op zoemende safari in Park Sonsbeek

zaterdag 20 april 2024 14:00 tot 16:00

ARNHEM - Wil jij graag de wereld van bijen en hommels ontdekken? Doe dan mee aan de zoemende safari in park Sonsbeek. Zaterdag 20 april ga je samen met een gids op zoek naar de vele soorten bijen en hommels die in het park te vinden zijn. Startpunt is Molenplaats Sonsbeek. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (maar iedereen is welkom!) 

Wist je dat je in je eigen tuin soms al 16 verschillende soorten bijen en hommels kan vinden? In Park Sonsbeek zijn dat er nog veel meer! Tijdens deze boeiende excursie leer je alles over deze bijzondere insecten. Na de excursie gaan we met Stichting Arnhem Zoemt bijenhotels en zaadbommen maken. Heel belangrijk, want het gaat niet goed met de bijen en hommels. Zo maak jij van jouw tuin een bijenparadijs! De activiteit is van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname kost 3,00 euro per persoon (1,00 euro met Gelrepas). Voor meer informatie en aanmelden: www.natuurcentrumarnhem.nl. Vol=vol.   

Locatie