Studenten Yuverta mbo
Studenten Yuverta mbo Foto: Yuverta

Dragons’ Den Yuverta mbo Velp

dinsdag 2 april 2024 17:30 tot 20:00

Yuverta mbo Velp geeft studenten kans om een eigen onderneming te starten met Dragons’ Den

Tien jonge toekomstige ondernemers presenteren hun bedrijf tijdens de ‘Yuverta Dragons’ Den Pitch’ op dinsdagavond 2 april vanaf 18:30 uur. De aula van Yuverta mbo Velp wordt omgebouwd tot een spannend strijdtoneel. Er wordt gestreden om een serieuze prijs: de winnaar krijgt een geldbedrag om het bedrijf daadwerkelijk op te kunnen starten. Bezoekers zijn van harte welkom om de pitches bij te wonen, de avond is gratis te bezoeken.

Stem mee voor de publieksprijs!

Iedereen die het leuk vindt om deze en andere pitches te horen is 2 april welkom bij Yuverta. De ontvangst is om 17:30 uur, om 18.30 uur start het programma. Om 20:00 uur maken we de winnaar bekend. Meestemmen voor de publieksprijs? Voor € 0,50 zijn stemkaarten te koop, de opbrengst van de stemkaarten is het geldbedrag dat de publiekswinnaar wint.

Presenteren in 2,5 minuut

Yuverta Dragons’ Den is gebaseerd op het gelijknamige BBC-programma. Op de bedrijvenmarkt presenteerden 43 studenten hun bedrijf. De beste 10 mogen hun onderneming pitchen tijdens de Dragons’ Den avond op 2 april. In deze laatste en allesbeslissende ronde worden de studenten aan kritische vragen van de jury onderworpen. De jury bestaat uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs.

Ondernemen in lesprogramma Yuverta mbo Velp

Bij Yuverta mbo Velp is één van de keuzevakken in het examenjaar het starten van een fictieve onderneming. Op deze manier leren studenten welke aspecten komen kijken bij het managen en het ontwikkelen van een bedrijf. 

Meelopen

Yuverta mbo Velp is dé school voor iedereen die van groen en buiten houdt. Er wordt een breed palet aan opleidingen aangeboden, zoals Bos- en natuurbeheer, Boomverzorging, Buitensport, Eco en wildlife, Watermanagement, Toegepaste biologie en Schaapherder.