Muziek bij de Molen

donderdag 18 april 2024 20:00

ARNHEM - Muziek bij de Molen opent donderdag 18 april weer de deuren van molen de Kroon aan de Klarendalseweg 82 in Klarendal. Het belooft een avond te worden vol reisavonturen van Paul de Graaf met zijn nieuwe voorstelling: ‘Reis 3 Chemie’. De deur is open vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt 3,50 euro. Tickets aan de deur. Meer info: muziekbijdemolen@hotmail.com 

In ‘Chemie’ reizen we samen met Paul terug naar zijn jaren als twintiger, dromen die begonnen die al dan niet zijn vervuld, en dromen die tot op de dag van vandaag voortduren. Nostalgie met een knipoog naar nu.  Met verhalen en liedjes over Deltavliegen, India, stappen en een blijf-altijd-jong-tip!

Dit wordt de derde REIS-voorstelling in een reeks van vijf. Elk deel beschrijft een decennium in een mensenleven, met een unieke mix van verhalen, liedjes, gedichten en cabaret. De delen vormen samen een geheel, maar staan tegelijk op zichzelf en zijn afzonderlijk te bekijken. De bij de voorstelling behorende CD ‘Chemie’ is deze avond te koop voor 5 euro. 

Meer info: muziekbijdemolen@hotmail.com

Locatie