Repair Café tuingereedschap

zaterdag 30 maart 2024 11:00 tot 13:45

ARNHEM - Een botte heggenschaar of een verroeste snoeischaar? Een defecte grasmaaier? Of een hark die los aan de steel zit? Nu het voorjaar weer aanbreekt en tuinbezitters het tuingereedschap weer uit de schuur halen, blijkt vaak dat het gereedschap bot, verroest, deels versleten is of defecten vertoont. 

Niet elke tuinder is even handig om het gereedschap weer in orde te maken of heeft daar het gereedschap niet voor. Het is vaak zonde dat niet goed functionerend gereedschap bij het afval belandt. Daarom houdt De Groene Vos op zaterdag 30 maart een speciaal Repair Café voor tuingereedschap. Van 11.00 tot 13.45 uur staan in de Nieuwe Hommel aan de Hommelseweg 41 in Arnhem reparateurs klaar om uw gereedschap weer in orde te maken. Ook wordt geadviseerd hoe je het gereedschap het best kunt onderhouden zodat de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

De reparaties worden uitgevoerd door deskundige reparateurs. Zij betrekken u bij het reparatieproces om zo hun expertise met u te delen. Mogelijk kunt u onder begeleiding ook ter plekke zelf de reparatie of het onderhoud uitvoeren. De reparaties en adviezen zijn in principe gratis. Nieuwe onderdelen moeten wel zelf worden aangeschaft en bekostigd. Een vrijwillige eigen bijdrage wordt op prijs gesteld om de organisatie van  Repair Cafés mogelijk te maken. Dat kan contant of met een tikkie via een QR-code.

Let wel: in dit Repair Café wordt uitsluitend tuingereedschap gerepareerd.

Meer informatie over het Repair Café op www.degroenevos.nl of mail of bel naar De Groene Vos: repaircafe@degroenevos.nl, tel. 026 – 7370041 of loop gewoon even binnen.

Locatie