Ramadan Bazaar

zaterdag 30 maart 2024 15:00 tot 18:00

ARNHEM - Stichting Zij=Wij houdt zaterdag 30 maart in samenwerking met zorgorganisatie YES&You in Aanloophuis Broek aan de Van Oldenbarneveldtstraat 27-29 in Arnhem de Ramadan Bazaar in Arnhem. Open van 15.00 tot 18.00 uur.

“Dit evenement staat in het teken van de viering van de heilige maand Ramadan, met als doel om mensen te verbinden en wederzijds begrip te creëren in deze tijd waarin we steeds meer van elkaar verwijderd lijken te raken. Iedereen - ongeacht zijn of haar achtergrond/religie - is welkom”, aldus de organisatie.

De Ramadan Bazaar biedt een divers samengesteld programma. “Denk aan het verbreden van jouw horizon dankzij stands met kleding, boeken, henna, fashion&beauty, informatie over spiritualiteit en zingeving, kalligrafie, Ramadan gifts en nog veel meer. Ook kan je nieuwe ervaringen opdoen met deelname aan workshops in het teken van bestrijding van vooroordelen en uitsluiting en kennis maken met het eten van andere culturen dankzij de Ramadanlekkernijen die verkocht worden!”

“Voor de kleintjes is er een springkussen aanwezig en een meet and greet met onze mascotte Yasmina! Voor de mensen die daarin geïnteresseerd zijn, hebben wij 100 Korans om gratis weg te geven.”

“Van de opbrengsten gaat een deel naar de slachtoffers in Gaza via Islamic Relief. Zij zijn zelf ook aanwezig op de bazaar en kunnen meer vertellen over hun organisatie. We hopen hiermee een verschil te kunnen maken door onze krachten te bundelen en willen bij deze iedereen uitnodigen om langs te komen.”

Toegang: 2,00 euro per persoon waarbij je een  introducé mag meenemen zodat iedereen, dus ook mensen met een klein budget, kan komen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jessica Badloe, jessica@zijiswij.nl of 06-45313979

Locatie