Stichting Hack42 aan Cruquiusweg in Arnhem.
Stichting Hack42 aan Cruquiusweg in Arnhem. Foto:

Open dag Hack42

zaterdag 30 maart 2024 10:00 tot 17:00

ARNHEM - Kijk jij net even anders naar de wereld om je heen? Hoe je iets anders gebruikt dan waar het voor bedoeld is? Ben jij ook graag met alle vormen van creativiteit en techniek bezig? Kom dan zaterdag 30 maart naar de Open Dag van Hack42 aan de Cruquiusweg 3 in Arnhem om te ervaren dat ook jij een hacker bent. Belangstellenden zijn welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens rondleidingen kun je zien wat er gebeurt en mogelijk is binnen een hackerspace. Er zijn kleine workshops en interessante opstellingen te bekijken.

In het gebouw zijn gezamenlijke werkruimtes waar regelmatig workshops worden gehouden en er is daarnaast ook een computermuseum aanwezig. Plezier en het delen van kennis staan bij Hack42 voorop. Zo kunnen deelnemers solderen, houtbewerken, metaaldraaien, programmeren, T-shirts bedrukken, 3d-printen, lasersnijden. De workshops en cursussen gaan over technische onderwerpen zoals Python programmeren tot introductiecursus veterstrikken. Ook worden er regelmatig lezingen gehouden door externen. Maar bovenal kunnen deelnemers aan hun eigen project(en) werken.

hackerspaces.nl/open-dag

Locatie