Afbeelding
Foto: Vissenbelangen

Duik in de wereld van de vissen

zaterdag 30 maart 2024 14:30

ARNHEM – Duik met Vissenbelangen in de fascinerende wereld van de vissen. Laat je inspireren door de campagne ‘Plant Based Treaty’ van Animal Save om over te schakelen naar plantaardige alternatieven en proef zelf van plantaardige vis.

Op de laatste zaterdag in maart wordt wereldwijd aandacht besteed aan de themadag ‘World Day for the End of Fishing’. Vissenbelangen wil hieraan op een positieve manier aandacht geven door je kennis te laten maken met een aantal bijzondere bewoners van onze oceaan. De bijeenkomst zaterdag 30 maart is bij Stadskeuken aan de Beekstraat 40 in Arnhem. Het programma start om 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur).

Animal Save vertelt wat over hun campagne ‘Plant Based Treaty’.  Deze campagne roept overheden op om te onderhandelen over een internationaal verdrag dat aanstuurt op een plantaardig voedselsysteem. Het verschuiven van subsidies naar duurzame alternatieven voor de visserij is een belangrijk onderdeel van de ‘Plant Based Treaty’. De bijeenkomst wordt afgesloten met een drankje en een plantaardig alternatief voor vis van de Vegan Visboer. Toegang is gratis, maar wel graag aanmelden via info@vissenbelangen.nl.

Locatie